ماستیک اکریلیک و مهمترین مزایای استفاده از آن

ماستیک اکریلیک

ماستیک اکریلیک درواقع نوعی درزگیر است ماستیک ایزولاسیونی که بر پایه رزین های امولوسیون اکریلیکی سنتتیکی ساخته شده و انعطاف خوبی دارد. اغلب در پنجره های دوجداره و همچنین سطوح مختلف از قبیل چوب، بتن، پلاستیک، آجر، شیشه یا فلز استفاده می شود. علاوه بر این درزگیر اکریلیک را می توان برای آب بندی مفاصل اسکاتیا نیز استفاده کرد. ساختار این ماستیک به گونه ای است که تا قبل از خشک شدن در آب حل می شود اما پس از استفاده و خشک شدن در برابر آب و رطوبت نفوذ ناپذیر می شوند. به همین دلیل گزینه مناسبی برای استفاده در سطوح خارجی و در معرض رطوبت هستند.
می توان از ماستیک اکریلیک برای ساخت و ساز، ساخت قلاب، تزریق، اتصال و تعبیه قطعات استفاده کرد. این ماستیک مانند چسب پلی سولفات برای سطوح مختلفی چون بتن، چوب، آجر، سنگ طبیعی و مصنوعی، شیشه، فلز و مواد بهداشتی استفاده کرد.
درزگیر اکریلیک را در کارتریج های ۳۱۰ میلی لیتری تولید و عرضه می کنند.

قیمت ماستیک اکریلیک

ویژگی های مشترک ماستیک اکریلیک و پلی سولفات

۸ ویژگی که در بین ماستیک اکریلیک و ماستیک پلی سولفاید مشترک می باشد عبارتند از:

  • نحوه استفاده آسان
  • انعطاف پذیری بالا
  • مناسب برای سطوح بتنی، فلزی
  • آب بندی درزها و منافذ
  • درزگیر مناسب برای پوشش پنجره های دوجداره آلومینیمی و UPVC
  • جلوگیری از ورود هوا و ذرات گرد و غبار
  • خاصیت ضد آبی
  • مقاومت بالا در برابر تغییرات جوی

با وجود ویژگی های ماستیک اکریلیک گزینه مناسبی برای استفاده در سطوح بتنی، اطراف درها و پنجره های دوجداره و سه جداره آلومینیمی است. عدم نفوذ رطوبت با ماستیک اکریلیک به همراه استفاده از موادی نظیر سیلیکاژل شیشه دوجداره کیفیت پنجره را تا حد زیادی افزایش می دهد. اما برای کاربرد مناسب بهتر است پیش از استفاده اطمینان حاصل کنید که همه گرد و غبار، خاک و مواد خارجی پاک شده باشند. برس کشیدن و صاف کردن سطوح ناهموار نیز می تواند در بهبود عملکرد ماستیک اکریلیک مؤثر باشد. دقت داشته باشید سطح باید جامع، عاری از نمک، روغن و گرد و غبار ابشد. سطوح آلومیینمی را به خوبی تمیز کنید.
ماستیک ها در انواع گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند. پولی سولفید، هات مالت، پلی اورتان و سیلیکون از دیگر انواع ماستیک هستند که اغلب به عنوان درزگیر ثانویه به آن توجه می شود. در این میان چسب پلی سولفاید به دلیل استفاده گسترده ای که از آن می شود و از نظر ماشین آلات و ابزار مورد استفاده مخاطبین بیشتری را به خود جلب کرده است.
درزگیر اکریلیک از سطوح مختلف در برابر گرد و غبار و حشرات که ممکن است از شکاف یا منافذ عبور کنند محافظت می کند. انعطاف پذیری ویژگی اصلی ماستیک اکریلیک است که حتی پس از رنگ آمیزی نیز خاصیت خود را حفظ می کند. این امر برای پر کردن اتصالات در ساخت و سازها امری ضروری است، زیرا پس از حرارت دیدن از نظر کیفیت شبیه به پلاستیک می شوند و این برای اتصالات ساختمان ها و قطعاتی که نیاز به تحرک دارند مهم است. همچنین خاصیت رنگ پذیری این ماستیک نیز باعث می شوند که گزینه خوبی برای دکوراسیون داخلی و خارجی باشند.

خرید ماستیک اکریلیک

مزایا و معایب ماستیک اکریلیک

یکی از معایب این نوع ماستیک عدم حجم دهی و پر کردن منافذ است به نوعی که لازم است ماستیک کاملاً سطح مورد نظر را پوشش دهد به همین دلیل نیاز است از انواع نمگیر شیشه در پنجره های دوجداره استفاده شود. درحالیکه ماستیک های دیگر نظیر ماستیک پلی سولفاید با نوسانات حجمی منطبق می شود. ماستیک اکریلیک پس از خشک شدن سطح بافت داری را بوجود می آورد که می تواند به راحتی رنگ شود، ماستیک اکریلیک بصورت خمیر شکل است و می تواند به راحتی سطوح افقی و عمودی را پوشش دهد این در حالی است که برخی انواع دیگر ماستیک مانند ماستیک پلی سولفاید هم به حالت خمیری و هم بصورت مایع قابل استفاده هستند. حالت مایع اغلب برای سطوح کف و یا افقی مورد استفاده قرار می گیرد. ازجمله دیگر مزایای ماستیک اکریلیک سازگاری با محیط زیست است به این صورت که آلودگی برای محیط اطراف خود بوجود نمی آورد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *